Oferte similare teren de vanzare Bucuresti

Teren 500 mp cu drum servitute asfaltat Baneasa langa Greenfield

ID Oferta: IM291
Pret Vanzare: € 44,900 
Actualizat la: 5 Iulie 2018
Numar de afisari: 2766


Descriere teren

Imobiliare sector 1 va ofera spre achizitie un teren de 500 mp cu drumul de servitute asfaltat, in cea mai verde zona a capitalei langa padurea Baneasa in linie cu renumitul cartier de locuinte Greenfield Residence. Aerul curat si linistea oferita de zona confera un mare avantaj viitorilor proprietari.  Zona este ferita de traficul si zarva  intensa specifica marilor metropole.

Terenul este de tip intravilan si este perfect pentru constructia unei vile sau a unei mini pensiuni.  Accesul catre oras se realizeaza cu usurinta cu masina, pe drum asfaltat. Linia de curent electric si reteaua de gaze este la 120 metri de locatie.

La 5-6 minute de mers cu masina avem Parcul Herastrau. La 3-4 minute distanta de mers cu masina avem Complexul Comercial Baneasa cu atractiile mallului: cinematografe, restaurante si magazine ce va asteapta la o sesiune de relaxare. In imediata apropiere avem magazin Metro, Selgros, Bricostore, Ikea, Carrefour. Locatia va ofera acces rapid catre aeroportul Otopeni. Va asteptam la vizionare.
 

Caracteristici teren

Tip Proprietate:
teren
Tip Operatiune:
de vanzare
Tip Teren:
Intravilan
Deschidere:
21
Numar Fronturi:
1
Pret Vanzare:
€ 44,900 
Suprafata Teren (mp):
500


Dotari teren

Acces Utilitati:
Pe Teren,
Alte Caracteristici Teren:
Oportunitate de investitie,
Strazi Teren:
Strada Principala, Asfaltate,
Teren Pretabil:
Case / vile, Agrement,
Utilitati:
Curent, Gaz,